Üzemeltető: Blogger.

Halihó mindenkinek!

írta - október 29, 2017


Üdvözlet a blogomon, kedves idetévedt ismeretlen ismerős!

Néhány embernek talán derenghet valami a félhomályban, a blogra vagy becses képemre tekintve ott fent, jobb oldalt. Nem is olyan régen - na jó, öt hónapja - még a lepkeszárny & virágfüzér című blogon ontottam magamból a bejegyzéseket. Pontosabban csak próbálkoztam írni, ami egy-egy bocsánatkérő posztban nyilvánult meg pár havonta, annak ellenére, hogy ez az, amit előtte igazán szerettem csinálni. Valahogy már nem éreztem motivációt, ihletet a blogoláshoz, ami (valljuk be) nem ritka eset, és biztos nem én vagyok az első áldozat.

Így csordogált csendes kis életem nyugodt medrében júniustól egészen a múlt heti Cosmopolitan Blogger dayig, ahova néhány (blogos) barátnőmmel mentem. Már hetekkel a nagy nap előtt készültünk rá, szinte toporogva vártuk, hogy elérkezzen október 22-e. Aztán eltelt a szeptember, majd október első pár hete, és egyszer csak ott találtuk magunkat a Telekom konferencia központjának előcsarnokában. Rengeteg élménnyel gazdagodtam, csodás embereket ismertem meg, és ami a legfontosabb, hogy újra megláttam a blogolásnak azt az izgalmas oldalát, ami annyira lázba hozott, mint pár éve, amikor beléptem ebbe a világba. Talán nagy szavaknak tűnnek, kis költői túlzással megspékelve, de visszanyertem a motivációt, amit valahol elvesztettem út közben. Épp ezért hálás vagyok az ott töltött napnak és a barátnőmnek, mondhatni mentoromnak is, Sárának, hogy biztat és segít nekem az ilyen és ehhez hasonló helyzetekben.

Az edafleur tehát az előző blogom reneszánsza. Tiszta lap, amire újult erővel és vadi új tintával, alias klaviatúrával, vetem a sorokat. Remélem ti is találtok benne egy olyan kis részt, ahova elmenekülhettek a világ elől, akárcsak én. Egy biztos, itt várlak titeket!

Hasonló bejegyzések

0 vélemény